Webdesign

Een goede website heeft een uitstraling die past bij je bedrijf. Vaak zullen potentiële klanten eerst jouw website bezoeken en daarom is het belangrijk dat je website er verzorgd en professioneel uitziet. VORMKR8 heeft de ervaring om je hierbij te helpen en levert je snel een betaalbare ‘full responsive’ website. 

Full responsive
De bezoekerspercentages vanaf tablets en mobiele telefoons blijven alsmaar stijgen. Maar hoe kleiner het formaat van het scherm, hoe lastiger het is om makkelijk over de site te navigeren. Door de website responsive te maken past deze zich aan het schermformaat van het apparaat aan, wordt de inhoud beter leesbaar en wordt je website in zijn geheel dus gebruiksvriendelijker.

Alle websites die VORMKR8 maakt voldoen aan de eisen die tegenwoordig gesteld worden en werken daarom perfect op je mobiele telefoon, tablet en desktop. VORMKR8 zorgt ervoor dat de website op elk formaat en op elk mobiel apparaat gebruiksvriendelijk werkt en er ook nog mooi uitziet!

Eenvoudig te beheren
Wil je graag een website laten bouwen en de inhoud van je website kunnen aanpassen zonder technische kennis? VORMKR8 ontwerpt en bouwt jouw website en implementeert WordPress als CMS (content management systeem), zodat je zelf je website gemakkelijk kan beheren.