Werkwijze

Doordachte ontwerpen
Als we samen gaan werken leer ik je graag kennen. Wie ben jij? Waar richt jouw bedrijf zich op? Wat wil je uitstralen? Deze vragen helpen me om jouw wensen te vertalen naar een goed ontwerp. Ben je dus op zoek naar een vormgever die met je meedenkt in het zichtbaar maken van je bedrijf? Ik maak graag een vrijblijvende afspraak met je om verder te praten.

Less is more
Een goed ontwerp is voor mij strak, brengt een boodschap helder over en klopt op alle fronten: typografie, kleur, sfeer en afbeelding. Het valt meteen op tussen de overdaad aan visuele boodschappen die ons dagelijks bereiken.

Webdesign
Tegen een zeer aantrekkelijke prijs realiseer ik graag een full responsive website voor je in WordPress. Je leest er meer over de pagina webdesign.

Drukwerkbegeleiding doe ik ook voor je
Certified PDF, afloop, DPI, kleurprofiel, PMS, snijtekens…
Tolt je hoofd al? Als je er zelf niet uit komt begeleid ik graag het hele proces van ontwerp naar drukkerij. Dan zorg ik voor het drukklaar digitaal aanleveren van de bestanden en de correcte afhandeling van de order.

Quanto cuésta?
Wil je weten wat het kost om van jouw idee een krachtig ontwerp te laten maken? Neem dan vrijblijvend contact op!

Samen verkennen we je wens en voor we in zee gaan krijg je een vaste prijs; zo kom je achteraf niet voor verrassingen te staan. Wil je mij liever op uurbasis inzetten? Ook dat is mogelijk.